Izguba maščobe

Zgornja fotografija ni fotomontaža , pač pa dejansko stanje po fazah, ene mojih najuspešnejših varovank pri izgubljanju maščobe.  V enem letu je izgubila več kot 40kg telesne teže in s tem 30% maščobe. 

Pri 40ih letih se je s 108kg telesne teže odločila , da tako ne gre več.  Njeno telo je bilo takrat sestavljeno iz več kot 50% maščobe. Za začetek je iz svojega jedilnika črtala enostavne sladkorje in začela s počasnimi sprehodi, ki ji že prej niso predstavljali večjega problema. Naslednji korak je bila odločitev za osebno trenerstvo pri meni. Opravila sva začetno merjenje z analizatorjem sestave telesa in sestavila jedilnik ter plan treningov. Njen končni rezultat znaša 66,1kg in 24% maščobe v telesu, kondicijsko pa sedaj brez problema preteče 20km s tempom 5min/km. Predstavljam vam enega izmed njenih tedenskih jedilnikov in graf srčnega utripa med metaboličnim treningom:

Ponedeljek, Torek, Sreda, Četrtek, Petek                                                              

Če ste pripravljeni na podobno preobrazbo ali pa vas zanima več o mojem načinu dela, mi lahko pišete tukaj ali  pokličete na 041651658.

Iztok